ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2507
EURO
37,0414
ALTIN
3.016,80
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

‘İyi Hissettiren Topluluk Atölyesi başlıyor

‘İyi Hissettiren Topluluk Atölyesi başlıyor
06.10.2023 12:53
A+
A-

Yakın İlişkiler’in düzenlediği ve uzman psikologların katılımcılara rehberlik edeceği ‘İyi Hissettiren Topluluk Atölyesi’nin ilki 8 Ekim’de başlayacak.
Bir araya gelmek, kolektif çalışmalarda bulunmak bireylerin iyilik haline olumlu katkılar sağlıyor. Bireylere ve kurumlara yönelik danışmanlık hizmetleri, eğitimler veren Yakın İlişkiler’in organize ettiği “İyi Hissettiren Topluluk Atölyesi”, “Kendinle Tanış” teması ile 8 Ekim, Pazar günü başlıyor.Üç hafta boyunca bilimsel içeriklerin konuşulacağı atölyede; görevler, olumlamalar, farkındalık soruları ve soru-cevap oturumları ile katılımcıların kendilerini iyi hissetmeleri ve kendileriyle yeniden tanışmaları sağlanacak. Katılımcılara iyi hissetme yolculuklarında Psikolog Dr. Gizem Sürenkök, Psikolog Rengim Lal Kılavuz ve Psikolog Alara Tanfer eşlik edecek.
“Birlikte Daha İyi Hissedebiliriz!”
İlk atölye çalışması için oldukça heyecanlı olduklarını belirten Yakın İlişkiler’in kurucusu Psikolog Dr. Gizem Sürenkök, “Kendimizi tanıyıp kendimizle daha yakın bir ilişki kurmanın psikolojik sağlığımız açısından çok önemli olduğunu söylemeliyim. Günlük hayatın telaşından sıyrılıp farklı insanlarla bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak ve bir şeyler üretmek yine ruhumuza iyi gelen eylemler.
Bu atölyelere katılmak için birçok sebebiniz var. Kendinizle hiç olmadığınız kadar yakın olarak duygularınızın, düşüncelerinizin, davranışlarınızın farkına vararak iyi hissetme yolculuğunda daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Deneyimli psikologların size eşlik edeceği bu yolculukta sorularınıza yanıtlar alarak farkındalığınızı artırabilirsiniz. Kendinizle ve çevrenizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilir ve daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz. İyi hissetmek isteyen herkesi atölyemize bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.