ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2357
EURO
37,0145
ALTIN
3.021,49
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Tuzla CHP İlçe Başkanlığına Genç Aday

Tuzla CHP İlçe Başkanlığına Genç Aday
A+
A-

CHP İstanbul İlçelerinde kongre heyecanları yaşanırken, delege seçimlerinin ardından İlçe Başkan adayları da sahne almaya başladı. Tuzla CHP İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Av. Deniz Uzunyayla, genel kurula 4 gün kala “ben de varım” dedi.

CHP içerisinde yaşı genç olmasına karşın değişik görevler üstlenerek, başarılı çalışmaları ile göz doldurmuş olan Av. Deniz Uzunyayla, Tuzla’da geniş katılımlı bir toplantı ile adaylığını açıklarken, kendisini desteklemeye gelmiş olan partililerce dakikalar boyunca ayakta alkışlanan bir konuşma gerçekleştirdi.

Uzunyayla, CHP’nin dedeler ve nineler tarafından günümüze aktarılan bir sevda olduğunu ifade ederken, haksızlıklara uğramasına rağmen yine de CHP’li olmaktan vazgeçmeyen insanların oluşturduğu bir camiada olmanın memnuniyetini yaşadığını sözlerine ekledi.

Av. Deniz Uzunyayla, 2019 yılında Büyükşehir Belediyesini CHP’ye nasıl kazandırmayı başardılarsa 2024 yılında da Tuzla Belediyesini CHP’ye kazandırmaya çok arzulu ve kararlı olduklarını belirterek, bu gücü örgütlerinden aldıklarını ve onlara kendilerini emanet ettiklerini söyledi.

Uzunyayla, delegenin oyuna ipotek koyulamayacağını, böyle bir şeyi kabul etmediklerini ve o liste, bu liste ayrımı gözetmeden tüm arkadaşlarına sonsuz güvendiğini ifade etti.

20 yılı aşan AK PARTİ İktidarının karşısındaki yüzde ellinin kendileri olduğuna vurgu yaparak, bunu değiştirmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını sözlerine ekledi.

Deniz Uzunyayla, konuşmasının bir bölümünde CHP’ye yıllarca hizmet etmiş ve partililerce çok sevilen babası Hasan Uzunyayla’nın desteğiyle İlçe Başkanlığına aday olduğunun ifade edildiğini, ancak bunun gerçeği yansıtmadığını, CHP içerisinde kendisini kanıtlamış bir nefer olarak böyle bir hakkının olduğunu, bu yüzden bu yüce göreve talip olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz 4 yıl boyunca çok ayrıştıklarını, çok kırıldıklarını ifade eden Av. Deniz Uzunyayla, artık birleşme zamanının geldiğini, hep birlikte silkinerek ayağa kalkacaklarını, küskünlerle barışarak kucaklaşacaklarını, geçmişini bilen ve geleceğini kuran bir yönetim oluşturacaklarını belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Özellikle gençlerin olağanüstü ilgisine neden olan tanıtım toplantısı alkışlarla sona ererken, Tuzla siyasetinin sevilen siması Cemil Ekşi’nin de salonda olması gözlerden kaçmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.