ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2357
EURO
37,0145
ALTIN
3.021,49
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Başkan Öztekin: “Yaralarımızı Birlikte Saracağız”

Başkan Öztekin: “Yaralarımızı Birlikte Saracağız”

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; Kahramanmaraş (Elbistan / Türkoğlu), Hatay (İskenderun), Gaziantep (Nurdağı), Adıyaman, Malatya ve Osmaniye’de depremzedelerle bir araya gelmesinin ardından depremde yakınlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Başkan Öztekin; Yeşilce Mahallesi esnafı Harun Aksoy’un depremde hayatını kaybeden yakınlarına, Adıyaman’da hayatını kaybeden Merhum İdris Talha’nın ailesine, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde annesi ve babasını kaybeden Ayşe Nacar’a, Gürsel Mahallesi’nde yaşayan ve depremde yaralanan Nazir Akgül’e, Diyarbakır’da yaşanan depremde şehit olan Polis Özel Harekât Sümbül Özkan ve eşi Piyade Astsubay Mustafa Özkan’ın annesi Hülya Yıldız ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kâğıthane Belediyesi olarak depremzedelerin ve ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Öztekin: “ Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Devlet ve Millet el ele vererek inşallah yaralarımızı birlikte saracağız. Asrın felaketini yaşadık. Afetten sağ kurtulan vatandaşlarımızın hızlıca toparlanması, sosyal hayatın içinde olması için elimizden gelen tüm imkânları seferber ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.